LET OP !!! U heeft javascript uitgeschakeld staan in uw browser,
om deze site volledig te kunnen benutten dient u javascript aan te zetten.
Of maak gebruik van een andere sbrowser, wij bevelen Google Chrome aan.

Goed onderhouden kozijnen
gaan vele jaren mee

WD-40 100ml Kruipolie

WD-40 multi functionele olie is zonder meer de beste kruipolie.

WD40 kruipolie smeert onderdelen waar je niet makkelijk bij kunt komen, verwijdert roest, maakt vastzittende bouten weer los en houdt uw scharnieren in opperste conditie.

Ook maak je met WD 40 een definitief eind aan krakende en/of piepende sloten. WD-40 kruipolie verdrijft allerlei viezigheid van bijvoorbeeld je velgen en zelfs hardnekkige lijmresten zijn geen probleem voor WD40.

WD-40 kruipolie is onmisbaar in iedere garage en werkplaats, maar ook in het huishouden is het handig om WD40 bij de hand te hebben, bijvoorbeeld voor het verhelpen van krakende scharnieren van ramen en deuren. Verder kan WD40 – dat als WD40 spray wordt geleverd – gebruikt worden om sloten ijsvrij te houden en electronische onderdelen schoon. Ook als smeerolie is WD40 spray geschikt, maar niet voor bijvoorbeeld het smeren van de lagers van een ketting.Uw prijs:
€ 3,99

incl btw
Aantal:
Inoutic kunststof kozijnen zijn vervaardigd van hoog slagvast hard PVC.
Van dit kunststof worden zeer duurzame kozijnen, ramen en deuren vervaardigd.
Omdat er wettelijk geen langere garantie gegeven mag worden dan 10 jaar
is Inoutic zich hieraan verplicht te houden met de kunstof kozijnen.
De levensduur van kunststof ramen, deuren en schuifpuien kan echter de 30+ jaren met gemak overstijgen. Kunststof is niet alleen een zeer goed alternatief voor het milieu mbt de traditionele houten of aluminium kozijnen, de kozijnen vereisen ook zo goed als geen onderhoud.
Af en toe eens een doekje eroverheen trekken en eens in het half jaar een beetje kruipolie in de scharnieren en uw kunstof raam of deur is weer zo goed als nieuw. Tevens kan er een houtnerfstructuur op het profiel worden toegepast zodat uw kozijnen toch de tradionele en warme look van houten kozijnen behouden. Profielen hebben een 5-kamer systeem en zijn voorzien van een stalen doorlopend ijzeren frame.
Inoutic kunststof kozijnen voldoen aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en zijn optimaal geluids, warmte en inbraakwerend.
Uw winkelwagen is leeg!

De voordelen van kunststof kozijnen:

  • Onderhoudsarm.
  • Klassieke en eigentijdse kleuren.
  • Eenvoudige en solide montage.
  • Kleurvast en weerbestendig.
  • Milieuvriendelijk.
  • Nooit meer schilderen.
  • Lange levensduur.
  • 10 jaar garantie.
  Inoutic Kunstof Kozijnen

Keurmerken:

Powered by:

© 2006 - 2021 Webdesign

Contact: