LET OP !!! U heeft javascript uitgeschakeld staan in uw browser,
om deze site volledig te kunnen benutten dient u javascript aan te zetten.
Of maak gebruik van een andere browser, wij bevelen Google Chrome aan.

Inoutic Kunststof Kozijnen. Kwaliteit die staat als een huis !

PVC Fensters by Deceuninck - Inoutic

Thyssen(Thijssen) Polymer wordt Inoutic / Deceuninck.

Inoutic is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van Kunststof (pvc) raam- en deurprofielen. Kunststof kozijnen zorgen vandaag de dag voor een zeer economische en efficiente oplossing die een zeer hoge energiebesparing verwezenlijken en helpen bij de bescherming van ons milieu.
Meer dan de helft van alle raam- en deurkozijnen geinstalleerd in Duitsland zijn gemaakt van kunststof, dit is vooral te wijten aan de uitstekende energie-efficientie, hoge kwaliteit, veelzijdig kleurenpalet, makkelijk onderhoudbare en zeer lange levensduur van gemiddeld meer dan dertig jaar van de kunststof kozijnen.
Gebaseerd op state of the art productie methoden en recyclingsnormen is kunstof nu ook een uiterst zuinig, duurzaam en milieubewust materiaal.

Het duurde een lange tijd voor PVC om zijn negatieve imago af te schudden. 'Plastic' werd altijd beschouwd als goedkoop en van mindere kwaliteit. Vandaag de dag is de situatie precies het tegenovergestelde. Plastic materiaal, eerst en vooral PVC, is een van de meest veelzijdige en belangrijkste materialen van de huidige dag. Kunststof producten zijn toekomstbestendig en energiezuinig en bieden een breed toepassingsgebied dat varieert van de voedings-en drankenindustrie, de auto-industrie en tot de bouwsector.
Kunststof ramen, deuren en schuifpuien bereiken bijzonder hoge scores met betrekking tot ecologie problemen. Ze hebben een grotere energie-besparingspotentieel dan elk ander venster materiaal op de top van de competitie in eco-efficiency analyses. Het frame materiaal kan 100% worden gerecycled. Op basis van hun hoge duurzaamheid en de kosten gedurende de hele levenscyclus van kunstof ramen zijn de meest duurzaamste oplossingen beschikbaar vandaag de dag.

Kunststof ramen en deuren van Inoutic bieden een uitgebreid scala van voordelen, niet alleen vanuit ecologisch oogpunt, maar ook in termen van economische efficientie en architectonisch ontwerp. Onze raamsystemen laten zien hoe geavanceerde technologieen worden gecombineerd met praktische voordelen en aantrekkelijk design. Dit komt omdat ramen niet alleen energie besparend moeten zijn, maar er ook goed uit moeten zien. Het uiterlijk van uw huis wordt voornamelijk bepaald door de ramen en deuren. Kunststof ramen en deuren vormen een effectieve bescherming tegen kou, slechte weersomstandigheden en lawaai, ze moeten anti-inbraak zijn en beschikken over een uitstekende kostenbesparende verhouding, zij moeten ook gemakkelijk te verzorgen zijn en vereisen een minimum aan onderhoud. Dit zijn de precieze eisen waaraan wordt voldaan door de Inoutic kunststof raam en deur systemen.De Inoutic kunstof kozijnen ondergaan een serie tests om materiaal kracht, precisie, de productie tolerantie en afwerkings kwaliteit streng te bewaken. Met behulp van digitale 2D-en 3D-metingen wordt de kwaliteit continue gemeten. Gerenommeerde nationale en internationale testinstituten bevestigen de geoptimaliseerde duurzaamheid, veiligheid, energie-efficientie en het ontwerp van Inoutic kunststof kozijnen.

Inoutic / Deceuninck is een van de toonaangevende fabrikanten in kunststof verwerking. Al meer dan 50 jaar hebben zij de productie van hoge kwaliteits precisie profielen voor kunststof ramen en deuren op het hoofdkantoor in Bogen. In samenwerking met het moederbedrijf Deceuninck hebben zij een wereldwijd netwerk van kunststof verwerking opgebouwd met vestigingen in meer dan 75 landen. Deze wereldwijde speler staat voor hoge kwaliteit kunststof systemen voor ramen, deuren, schuifpuien, wand-en dakbedekking, interieur en landscaping.

Sedert 2003 is Thyssen Polymer GmbH overgegaan naar Deceuninck NV. De Thyssengrupp wilde zich meer gaan richten op hun hoofdtaak staal. Na de overgang mocht de naam Thyssen niet meer op de kunststof kozijnen worden vermeld, vanaf 2004 is de productielijn een andere naam gaan leiden te wezen: 'Inoutic'.

inoutic keurmerken
Doorsnede 71mm kozijn

Vlak of Verdiept profiel ?

Kiest u voor het vlakke 71mm profiel of voor het verdiepte 115mm profiel?

Beide profielen zijn voorzien van stalen versterkingen, het vlakke profiel is 71 mm dik, terwijl het verdiepte profiel (renovatieprofiel) een dikte van 115 cm heeft.
Door de breedte van het verdiepte 115mm kozijn heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout, tevens is het bij bestaande huizen eenvoudiger te verwerken door de dikte omdat hier vaak een spouwmuur in zit en de bestaande houten kozijnen ook rond de 11cm dik zijn.
Het vlakke profiel oogt daarentegen toch wat strakker en moderner en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter, of bv houten huizen, woonboten, bungalows, etc. Onder het prettige uiterlijk van kunststof kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk.

Dankzij de solide constructie van de kunststof kozijnen, met meerdere kamers voor een optimale lucht en warmte isolatie en stalen versterkingen, zijn kunstof kozijnen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar. Kunststof kozijnprofielen van Inoutic zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduwdruk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten. Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan U in meerdere opzichten de vruchten plukt: U heeft geen last van tocht, U bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.

Naast het 71mm en 115mm profiel kunnen wij ook andere modellen verkrijgen zoals bijvoorbeeld het prestige model, eforte of aangepaste modellen voor speciale wensen of benodigdheden. Deze modellen worden niet op de website weergegeven maar u kunt hiervoor ten alle tijden vrijblijvend een offerte aanvragen Voor speciaal aangepaste modellen buiten onze standaard om kan een langere wachttijd gelden mbt de offertes. Offertes voor de standaard kunstof kozijnen serie proberen wij altijd binnen 48 uur af te leveren.



DE / Vlak 71mm Profiel

Het DE vlakke profiel oogt wat strakker en moderner dan het verdiepte 115mm profiel en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter, of bv houten huizen, woonboten, bungalows, etc.
In vergelijking met het 115mm profiel is het 71mm veelal goedkoper, echter zal het vlakke 71mm profiel meer afwerking vereisen dan het verdiepte 115mm profiel veelal omdat bestaande houten kozijnen rond de 11cm dik zijn en het bestaande stucwerk of behang stopt bij het kozijn.
In alle elementen kunnen ventilatieroosters worden aangebracht.
Alle ramen en deuren zijn voorzien van inbraakwerende sloten en hebben het SKG keurmerk.
Alle ramen, deuren en schuifpuien voldoen aan de eisen Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Doorsnede 71mm kozijn
Klik voor afmetingen

01. HR++ Glas Sponning
02. Glaslijsten (binnenzijde)
03. Stalen binnenkern
04. Ruimte voor de sloten
05. Dichtingsrubbers (bij glas en draaiende delen)
06. 5 Kamer Techniek voor optimale warmte
   en geluidsoverbruggingen. U-Wert 1,3 W/m2K
07. Dubbele kamers voor het tegengaan van
   roestvorming in de stalen kern
08. 71mm profieldikte voor een optimale
   warmte besparende overbrugging
09. Schuin aflopende voorkant voor
   een optimale afwatering
10. Ramen en draaidelen voorkant.
   Verkrijgbaar in vele kleuren

%

71mm vlak profiel



NL / Verdiept 115mm Profiel

Het onderhoudsvrije NL Verdiepte kozijn, met of zonder houtnerf, geeft een ideale verhouding tussen nostalgie en hedendaags comfort.
Dit product kan worden geplaatst in zeer recent gebouwde woningen maar is ook erg in trek en vaak voorgeschreven bij oudere woningen of renovatie projecten in oudere wijken. Ook bij dit product geldt dat vele kleuren mogelijk zijn of het nu grachten groen of antraciet grijs is.
Door de breedte van het verdiepte 115mm kozijn heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout, tevens is het bij bestaande huizen eenvoudiger te verwerken door de dikte omdat hier vaak een spouwmuur in zit en de bestaande houten kozijnen ook rond de 11cm dik zijn.
In alle elementen kunnen ventilatieroosters worden aangebracht.
Alle ramen en deuren zijn voorzien van inbraakwerende sloten en hebben het SKG keurmerk.
Alle ramen, deuren en schuifpuien voldoen aan de eisen Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Doorsnede 115mm kozijn
Klik voor afmetingen

01. HR++ Glas Sponning
02. Glaslijsten (binnenzijde)
03. Stalen binnenkern
04. Ruimte voor de sloten
05. Dichtingsrubbers (bij glas draaiende delen)
06. 5 Kamer Techniek voor optimale warmte
   en geluidsoverbruggingen. U-Wert 1,4 W/m2K
07. Dubbele kamers voor het tegengaan van
   roestvorming in de stalen kern
08. 115mm profieldikte voor een optimale
   warmte besparende overbrugging
09. Schuin aflopende voorkant voor
   een optimale afwatering
10. Ramen en draaidelen voorkant.
   Verkrijgbaar in vele kleuren




%

115mm verdiept profiel

Aanslag

Een kozijn met aanslag heeft rondom een rand (aanslag) die 20mm uitsteekt aan de zijkant van de buitenzijde van het kozijn. Deze aanslag wordt vaak gebruikt als er wordt gewerkt met behulp van een stelkozijn (houten omlijsting) op het steen. In de negge (het gat waar het kozijn in komt) wordt dan op het metselwerk een stelkozijn met een dikte van 18mm (bv watervast multiplex) waterpas en evenredig (al dan niet rondom) bevestigd. Op dit stelkozijn wordt het kunststof kozijn bevestigd. Een bouwkundige aanslag wordt ook wel aanslagrand, neus, langpoot of lip genoemd.

Wordt er gewerkt met een kozijn zonder aanslag dan dient het houtwerk (stelkozijn) tussen de spouwruimte in te zitten. Kunststof kozijnen kunnen niet met slagpluggen rechtstreeks in het steen worden geslagen !!

Bij oudere huizen waar de stenen muren nog weleens ongelijk kunnen zitten kunt u het beste een kozijn zonder aanslag gebruiken, het compriband zal de verschillen goed uitvullen.

Bij nieuwbouw waar de stenen strak en loodrecht staan is het niet van belang of u een kozijn met of zonder aanslag gebruikt, om aan de binnenzijde zo min mogelijk te hoeven afwerken is een kozijn zonder aanslag hier wellicht wel mooier.

Indien u een badkamer of andere betegelde ruimte heeft kan een kozijn met aanslag ook uitkomst bieden omdat de ruimte tussen buitenzijde kozijn (zijkant aanslag) en draaideel binnen 20mm breder wordt, wat vervolgens ruimte geeft voor de tegeldikte. Indien de badkamer met aanslag wordt uitgevoerd volgt meestal de rest van het huis ook met aanslag.

Bij chaletbouw, blokhutten, rabbat of keralit gevelbekleding, woonboten en caravans is het gebruik van een aanslag aan te bevelen omdat u deze over het gevelwerk heen kunt plaatsen wat weer scheelt in rand afwerkprofielen.

Bij enkelsteens muren dient er ook met aanslag gewerkt te worden aangezien er geen spouwruimte is om een houten skelet / stelkozijn in te verwerken.

De aanslag kan op de buitenzijde van beide DE vlak 71mm profiel en het NL 115mm verdiept profiel worden gemaakt. Tevens is het mogelijk om de aanslag aan 1 of meerdere zijdes aan te brengen ipv rondom.
Alle maten worden gemeten met aanslag. Wilt u bv een kozijn van 1000mm Breed x 1000mm Hoog met rondom een aanslag, dan is uw inbouwmaat (ook wel dagmaat genoemd) 960mm x 960mm. De aanslag is 20mm breed per kant.



aanslag kunststof kozijn stelkozijn




Glas

HR++ Isolatie Glas Dubbel glas bestaat minimaal uit twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar luchtdicht met elkaar zijn verbonden, zodat een isolerende spouw ontstaat. Dubbel glas wordt toegepast in ramen van gebouwen voor een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie. Bij enkel glas zal de warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en onder bepaalde omstandigheden treedt condensatie op de ruit op wanneer de temperatuur buitenshuis lager is. Het glas geeft de warmte door naar buiten. Bij dubbel glas wordt het glas dubbel uitgevoerd met een laag lucht of een inert gas daartussen (niet luchtledig zoals soms wordt gedacht). Omdat lucht een hoge warmteweerstand heeft, wordt er minder warmte doorgegeven. De lucht in de tussenruimte moet zo droog mogelijk zijn, omdat anders condens zou optreden. Dit kan men merken aan een wazige schijn in de ruit of soms zelfs water beneden in de ruit.
Warmtetransport door de luchtlaag gebeurt door convectie (het circuleren van de lucht binnenin het dubbel glas) en straling. Door het gebruik van zwaardere (edel)gassen wordt de warmteoverdracht door convectie verminderd. Ook kan het glas drievoudig zijn uitgevoerd met twee luchtlagen (bij 1 dikke luchtlaag zou te veel circulatie van de lucht optreden).

De naam Thermopane wordt vaak gebruikt als synoniem voor isolerend dubbel glas. Het is echter een merknaam voor een speciaal type dubbel glas dat geproduceerd werd door de firma Glaverbel van 1948 tot 1993. Het bestond uit twee glasbladen die aan elkaar gesoldeerd waren met een strip lood. Zo ontstond een luchtspouw van 6, 9, 12, 15 of 16 mm breedte. De spouw tussen de glasbladen werd gevuld door er droge lucht in te blazen en in latere instantie door er een buisje met droogmiddel (moluculairzeef) in te solderen. Het product verdween van de markt omdat er bij dit type dubbel glas geen HR-coating gebruikt kon worden. De fabrikant geeft op, dat er in de loop der jaren 30 miljoen m2 van dit glas geleverd is.
Tegenwoordig wordt dubbel glas gemaakt door tussen de glasbladen een holle metalen of aluminium buis aan te brengen met een dubbele kitafdichting. De binnenste kitlaag is butyl. Dit is een sterk hechtende elastische kit die de ruiten en de afstandhouder bij elkaar houdt. Deze kit is UV bestendig. De afdichtingskit bestaat uit polysulfide of polyurethaan en heeft als doel de ruit waterdampdicht te maken, maar is niet UV-bestendig en moet dus altijd goed beschermd worden tegen zoninstraling. De afstandhouder is gevuld met een droogmiddel (moleculairzeef of silicagel) die de waterdamp uit de spouw moet absorberen. Is dit droogmiddel verzadigd met vocht, dan is de ruit 'lek' en gaat hij aan de spouwzijde beslaan. De ruit kan nu niet meer gerepareerd worden en moet vervangen worden. Om ook de langgolvige stralingswarmte (alle warmte die in een huis opgewekt wordt is langgolvig) tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien. Dit type beglazing heet HR-glas. Het laagje metaal is zo dun, dat het nauwelijks waar te nemen is, het laat het zichtbare licht voor het grootste deel door (lichttransmissie LTA circa 79%). Hoe effectiever dit metaallaagje werkt, hoe beter de isolatiewaarde. Om het verschil in werking aan te duiden wordt het HR, HR+ of HR++ glas genoemd. Modern HR++ glas (5-15-4, argongas gevuld) heeft een U-waarde (warmte transmissie) van 1,1 W/m2K volgens de norm EN 1279. Zonlicht is kortgolvig en wordt door de coating voor het grootste deel doorgelaten(zontoetredingsfactor ZTA = 63%). Zodra zonlicht op een voorwerp valt wordt het omgezet in langgolvige warmte. De coating wordt onder vacuum op het glas gesputterd. Het werkzame metaal is zilver, maar er worden andere metalen gebruikt voor de hechting op het glas en tegen de zichtbare reflectie, bijvoorbeeld zink. Dubbel glas kan ook zonwerend zijn. De metaallaagjes zijn dan dikker en uit meerdere metalen opgebouwd. De zontoetredingsfactor (ZTA) kan dan teruggebracht worden tot wel 20 %. De lichttransmissie (LTA) gaat dan echter ook omlaag.

Al onze kunststof kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ Glas en kunnen met verschillende glasornamenten worden uitgevoerd, alle met HR++ Glas.



altdeutsch_k ornamentglas
Altdeutsch K
antique ornamentglas
Antique
arena_c ornamentglas
Arena C
estriado ornamentglas
Estriado
kathedral_max ornamentglas
Kathedral max
kathedral_min ornamentglas
Kathedral min
laliva ornamentglas
Laliva
listral_l ornamentglas
Listral L
Matt Satinova ornamentglas
Matt Satinova
monumental_m ornamentglas
Monumental M
pixarena ornamentglas
Pixarena
silvit ornamentglas
Silvit
thela ornamentglas
Thela
vision ornamentglas
Vision
waterdrop ornamentglas
Waterdrop
wired ornamentglas
Wired

Veiligheidsglas

HR++ Veiligheids Glas Normaal HR++ Isolatieglas bestaat uit 2 glaslagen van 4mm dik en daartussen een Argon gas in een ruimte van 16mm breed. Bij elkaar is dit 24mm (de sponningsbreedte).
Het glas noteren we dus als 4/16+Ar/4 waarbij de 16 staat voor de dikte van de gasruimte.

Glas kan ook uitgevoerd worden in verschillende soorten veiligheidsglas.
In dat geval kan of:
a) Het glas dikker gemaakt worden. Of b) Meerdere lagen glas op elkaar worden gelegd met daartussen een folie, wanneer het raam breekt of scheurt kan het dus niet uit elkaar vallen in scherven maar wordt het door het folie bijeen gehouden. Dit maakt het raam zeer sterk en tot op zekere hoogte zelfs kogelwerend! Veiligheidsglas kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij plaatsen met veel stootgevaar, inbraak en vandalisme gevoelige plaatsen, een steen zal wel het glas breken maar door het folie wordt het bij elkaar gehouden.
Indien het erg grote ramen zijn dan wordt er ook dikker glas gebruikt omdat de 4mm glasplaten anders niet hun eigen gewicht kunnen dragen.
In onze webshop wordt de dikte van het glas automatisch doorberekend bij ramen met een glasoppervlakte groter dan 3,25mm, wilt u gelaagd glas dan kunt u dit eenvoudig aanklikken bij de glas selectie

Omdat 24mm de gebruikte sponning is bij de meest voorkomende Inoutic kunstof profielen zal de totale breedte gelijk blijven en de gasruimte smaller worden, dit wordt aangeduid met een X. Heeft u nu dus een gelaagde ruit bijvoorbeeld voor een winkelpand, dan wordt de maat notering als volgt: 33,1/X+Ar/6
Dit houdt in 1 glasplaat van 3mm dik met daarop een folie van 1mm en nog een glasplaat van 3mm dik. Dan de gasruimte (X+Ar) en de tweede glaslaag met een 6mm dikke glasplaat.


Triple Glas.

Driedubbel (triple) glas isoleert nog beter dan normaal HR++ dubbel isolatieglas.
HR+++ Triple Glas staat garant voor de beste isolatie van uw woning. Het driedubbele glas bestaat uit drie glasplaten met daartussen edelgas of stilstaande lucht. Driedubbel glas wordt met name gebruikt in woningen die voldoen aan strenge isolatiewaarden (passief bouw) en woningen waarbij er veel geluidshinder van de buitenzijde plaatsvindt.

Naast de op deze website aangegeven veiligheids beglazingen kunnen wij nog vele andere soorten verkrijgen waaronder bijvoorbeeld Triple glas met veiligheidsglas in 1.
Informeer hierover dmv ons offerte formulier of de contact pagina.

Kleuren

U kunt uw kunststof kozijn in diverse kleuren verkrijgen, de standaardkleuren zijn wit of creme allebei zonder houtnerf. Dit is de basiskleur van het profiel waarmee gewerkt wordt.
Neemt u een kleur dan wordt er gebruik gemaakt van een RenolitFolie om de kleur te verkrijgen, Iedere zijde van een kozijn met kleur moet derhalve minimaal 1 week drogen, kozijnen volledig in kleur zullen daarom een langere levertijd hebben van gemiddeld 5 tot 8 weken.
Kozijnen met de standaard wit of creme kleuren hebben een levertijd van 3 tot 5 weken omdat deze niet het droogproces hoeven te ondergaan. Alle kleuren zijn voorzien van houtnerf structuur, dit zit standaard in het RenolitFolie en is niet alleen mooier doordat het uw kozijnen een natuurlijke warme hout uitstraling geven, maar de kleur wordt er ook door gebroken waardoor grote oppervlaktes niet extreem gaan spiegelen als de zon er op een warme zomerdag opstaat.

Kunststof Kozijn Kleur Ral 9016 Wit zonder houtnerf
Ral 9016 Wit zonder houtnerf
DEC.-
RAL 9016
Kunststof Kozijn Kleur Ral 9001 Creme zonder houtnerf
Ral 9001 Creme zonder houtnerf
DEC.-
RAL 9001
Kunststof Kozijn Kleur DEC072 Ral 7016 Antraciet met houtnerf
DEC072 Ral 7016 Antraciet met houtnerf
DEC.072
RAL 7016
Kunststof Kozijn Kleur DEC048 Ral 7016 Antraciet glad
DEC048 Ral 7016 Antraciet glad
DEC.048
RAL 7016
Kunststof Kozijn Kleur DEC110 Gouden Eik met houtnerf
DEC110 Gouden Eik met houtnerf
DEC.110
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC154 Walnoot met houtnerf
DEC154 Walnoot met houtnerf
DEC.154
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC025 Moeraseik met houtnerf
DEC025 Moeraseik met houtnerf
DEC.025
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC026 Ral 8016 Mahonie met houtnerf
DEC026 Ral 8016 Mahonie met houtnerf
DEC.026
RAL 8016
Kunststof Kozijn Kleur DEC651 Grijs glad
DEC651 Grijs glad
DEC.651
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC613 Metbrush kwartsgrijs
DEC613 Metbrush kwartsgrijs
DEC.613
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC628 Basaltgrijs glad
DEC628 Basaltgrijs glad
DEC.628
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC653 Alux DB703
DEC653 Alux DB703
DEC.653
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC137 Zwartbruin mat glad
DEC137 Zwartbruin mat glad
DEC.137
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC192 Zwart UltiMat glad
DEC192 Zwart UltiMat glad
DEC.192
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC625 Signaalgrijs glad
DEC625 Signaalgrijs glad
DEC.625
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC907 Ral 7035 Licht Grijs met houtnerf
DEC907 Ral 7035 Licht Grijs met houtnerf
DEC.907
RAL 7035
Kunststof Kozijn Kleur DEC004 Ral 7001 Grijs met houtnerf
DEC004 Ral 7001 Grijs met houtnerf
DEC.004
RAL 7001
Kunststof Kozijn Kleur DEC068 Kwartsgrijs met houtnerf
DEC068 Kwartsgrijs met houtnerf
DEC.068
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC012 Zwart met houtnerf
DEC012 Zwart met houtnerf
DEC.012
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC008 Ral8017 Chocobruin met houtnerf
DEC008 Ral8017 Chocobruin met houtnerf
DEC.008
RAL 8017
Kunststof Kozijn Kleur DEC145 Irish Oak
DEC145 Irish Oak
DEC.145
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC109 Winchester XA
DEC109 Winchester XA
DEC.109
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC146 Rustic Cherry met houtnerf
DEC146 Rustic Cherry met houtnerf
DEC.146
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC694 Sheffield Oak Light
DEC694 Sheffield Oak Light
DEC.694
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC640 Bergkiefer met houtnerf
DEC640 Bergkiefer met houtnerf
DEC.640
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC623 Oregon met houtnerf
DEC623 Oregon met houtnerf
DEC.623
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC638 Nevada met houtnerf
DEC638 Nevada met houtnerf
DEC.638
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC402 Ral 8023 Kersen met houtnerf
DEC402 Ral 8023 Kersen met houtnerf
DEC.402
RAL 8023
Kunststof Kozijn Kleur DEC656 Cherry Amaretto
DEC656 Cherry Amaretto
DEC.656
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC672 Soft Cherry met houtnerf
DEC672 Soft Cherry met houtnerf
DEC.672
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC144 Macore met houtnerf
DEC144 Macore met houtnerf
DEC.144
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC111 Black Cherry
DEC111 Black Cherry
DEC.111
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC096 Ral 9001 Creme met houtnerf
DEC096 Ral 9001 Creme met houtnerf
DEC.096
RAL 9001
Kunststof Kozijn Kleur DEC079 Ral 5011 Staal Blauw met houtnerf
DEC079 Ral 5011 Staal Blauw met houtnerf
DEC.079
RAL 5011
Kunststof Kozijn Kleur DEC134 Ral 6005 Mos Groen met houtnerf
DEC134 Ral 6005 Mos Groen met houtnerf
DEC.134
RAL 6005
Kunststof Kozijn Kleur DEC006 Ral 6009 Donkergroen met houtnerf
DEC006 Ral 6009 Donkergroen met houtnerf
DEC.006
RAL 6009
Kunststof Kozijn Kleur DEC027 Ral 3011 Rood met houtnerf
DEC027 Ral 3011 Rood met houtnerf
DEC.027
RAL 3011
Kunststof Kozijn Kleur DEC019 Ral 9010 Wit met houtnerf
DEC019 Ral 9010 Wit met houtnerf
DEC.019
RAL 9010
Kunststof Kozijn Kleur DEC925 Wit Aluminium
DEC925 Wit Aluminium
DEC.925
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC649 Thorium Grijs
DEC649 Thorium Grijs
DEC.649
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC911 Grijs Aluminium
DEC911 Grijs Aluminium
DEC.911
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur DEC921 Graphit Zwart
DEC921 Graphit Zwart
DEC.921
RAL -
Kunststof Kozijn Kleur Ral 3005 Wijnrood glad gespoten
Ral 3005 Wijnrood glad gespoten
DEC.-
RAL 3005
Kunststof Kozijn Kleur Ral 5007 Briljantblauw glad gespoten
Ral 5007 Briljantblauw glad gespoten
DEC.-
RAL 5007
Staat uw kleur er niet bij als Renolit folie?
Wij kunnen ook de kozijnen laten spuiten in iedere gewenste Ral kleur die er bestaat.







Tips, vragen en of opmerkingen?
Laat het ons weten ! Tips, vragen en of opmerkingen? Laat het ons weten !

Keurmerken:

© 2006 - 2024 Webdesign @kkghnl
Op al onze producten, diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Om je de beste winkelervaring te kunnen bieden maken wij gebruik van cookies
-->