LET OP !!! U heeft javascript uitgeschakeld staan in uw browser,
om deze site volledig te kunnen benutten dient u javascript aan te zetten.
Of maak gebruik van een andere browser, wij bevelen Google Chrome aan.

Algemene Voorwaarden

Hieronder vind u onze algemene voorwaarden. Wij gebruiken dit niet om ons achter te verschuilen zoals vele multinationals met abbonementen, tussentijdse prijsverhogingen, opzegtermijnen enzovoorts, maar desondanks zijn ze wel nodig om de impulskopers onder ons duidelijk te maken dat kunstof kozijnen geen schoenen zijn. Onze kozijnen worden aan de hand van uw bestelling speciaal op maat gemaakt voor u, en als u een aankoop doet bij ons dan willen we dat dat een bewuste keuze is. Mocht er enig gebrek zijn tijdens of na de levering van de kozijnen dan zal hier een oplossing voor komen waar wij allen ( meestal zijn wij kritischer dan de klant ) tevreden mee zijn. Heeft u groen besteld en op het laatste moment toch maar blauw omdat dat beter staat bij de nieuwe gordijnen, sorry maar dan heeft u: "Pech." Wij adviseren u om u eerst met het product bekend te maken, misschien kent u het van de buren of bestel anders eerst een sample profiel. Op deze manier weet u wat u koopt en komt er niemand voor onaangename verrassingen te staan. U bent tevreden met uw kozijn en wij zijn tevreden met u als klant!

Samengevat het belangrijkste uit onze algemene voorwaarden, mocht u zich desondanks nog iets anders afvragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of... veel leesplezier!Keurmerken:

© 2006 - 2024 Webdesign @kkghnl
Op al onze producten, diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Om je de beste winkelervaring te kunnen bieden maken wij gebruik van cookies
-->