Inoutic Kunststof Kozijnen. Kwaliteit die staat als een huis !
LET OP !!! U heeft javascript uitgeschakeld staan in uw browser,
om deze site volledig te kunnen benutten dient u javascript aan te zetten.
Of maak gebruik van een andere browser, wij bevelen Google Chrome aan.
<

Inoutic Kunststof Kozijnen.


Thyssen(Thijssen) Polymer GmbH wordt Inoutic / Deceuninck.

Inoutic is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van Kunststof (pvc) raam- en deurprofielen. Kunststof kozijnen zorgen vandaag de dag voor een zeer economische en efficiente oplossing die een zeer hoge energiebesparing verwezenlijken en helpen bij de bescherming van ons milieu.
Meer dan de helft van alle raam- en deurkozijnen geinstalleerd in Duitsland zijn gemaakt van kunststof, dit is vooral te wijten aan de uitstekende energie-efficientie, hoge kwaliteit, veelzijdig kleurenpalet, makkelijk onderhoudbare en zeer lange levensduur van gemiddeld meer dan dertig jaar van de kunststof kozijnen.
Gebaseerd op state of the art productie methoden en recyclingsnormen is kunstof nu ook een uiterst zuinig, duurzaam en milieubewust materiaal.

Het duurde een lange tijd voor PVC om zijn negatieve imago af te schudden. 'Plastic' werd altijd beschouwd als goedkoop en van mindere kwaliteit. Vandaag de dag is de situatie precies het tegenovergestelde. Plastic materiaal, eerst en vooral PVC, is een van de meest veelzijdige en belangrijkste materialen van de huidige dag. Kunststof producten zijn toekomstbestendig en energiezuinig en bieden een breed toepassingsgebied dat varieert van de voedings-en drankenindustrie, de auto-industrie en tot de bouwsector.
Kunststof ramen, deuren en schuifpuien bereiken bijzonder hoge scores met betrekking tot ecologie problemen. Ze hebben een grotere energie-besparingspotentieel dan elk ander venster materiaal op de top van de competitie in eco-efficiency analyses. Het frame materiaal kan 100% worden gerecycled. Op basis van hun hoge duurzaamheid en de kosten gedurende de hele levenscyclus van kunstof ramen zijn de meest duurzaamste oplossingen beschikbaar vandaag de dag.

Kunststof ramen en deuren van Inoutic bieden een uitgebreid scala van voordelen, niet alleen vanuit ecologisch oogpunt, maar ook in termen van economische efficientie en architectonisch ontwerp. Onze raamsystemen laten zien hoe geavanceerde technologieen worden gecombineerd met praktische voordelen en aantrekkelijk design. Dit komt omdat ramen niet alleen energie besparend moeten zijn, maar er ook goed uit moeten zien. Het uiterlijk van uw huis wordt voornamelijk bepaald door de ramen en deuren. Kunststof ramen en deuren vormen een effectieve bescherming tegen kou, slechte weersomstandigheden en lawaai, ze moeten anti-inbraak zijn en beschikken over een uitstekende kostenbesparende verhouding, zij moeten ook gemakkelijk te verzorgen zijn en vereisen een minimum aan onderhoud. Dit zijn de precieze eisen waaraan wordt voldaan door de Inoutic kunststof raam en deur systemen.De Inoutic kunstof kozijnen ondergaan een serie tests om materiaal kracht, precisie, de productie tolerantie en afwerkings kwaliteit streng te bewaken. Met behulp van digitale 2D-en 3D-metingen wordt de kwaliteit continue gemeten. Gerenommeerde nationale en internationale testinstituten bevestigen de geoptimaliseerde duurzaamheid, veiligheid, energie-efficientie en het ontwerp van Inoutic kunststof kozijnen.

Inoutic / Deceuninck is een van de toonaangevende fabrikanten in kunststof verwerking. Al meer dan 50 jaar hebben zij de productie van hoge kwaliteits precisie profielen voor kunststof ramen en deuren op het hoofdkantoor in Bogen. In samenwerking met het moederbedrijf Deceuninck hebben zij een wereldwijd netwerk van kunststof verwerking opgebouwd met vestigingen in meer dan 75 landen. Deze wereldwijde speler staat voor hoge kwaliteit kunststof systemen voor ramen, deuren, schuifpuien, wand-en dakbedekking, interieur en landscaping.

Sedert 2003 is Thyssen Polymer GmbH overgegaan naar Deceuninck NV. De Thyssengrupp wilde zich meer gaan richten op hun hoofdtaak staal. Na de overgang mocht de naam Thyssen niet meer op de kunststof kozijnen worden vermeld, vanaf 2004 is de productielijn een andere naam gaan leiden te wezen: 'Inoutic'.

Doorsnede 71mm kozijn

Vlak of Verdiept profiel ?

Kiest u voor het vlakke 71mm profiel of voor het verdiepte 115mm profiel?


Beide profielen zijn voorzien van stalen versterkingen, het vlakke profiel is 71 mm dik, terwijl het verdiepte profiel (renovatieprofiel) een dikte van 115 cm heeft.
Door de breedte van het verdiepte 115mm kozijn heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout, tevens is het bij bestaande huizen eenvoudiger te verwerken door de dikte omdat hier vaak een spouwmuur in zit en de bestaande houten kozijnen ook rond de 11cm dik zijn.
Het vlakke profiel oogt daarentegen toch wat strakker en moderner en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter, of bv houten huizen, woonboten, bungalows, etc. Onder het prettige uiterlijk van kunststof kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk.

Dankzij de solide constructie van de kunststof kozijnen, met meerdere kamers voor een optimale lucht en warmte isolatie en stalen versterkingen, zijn kunstof kozijnen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar. Kunststof kozijnprofielen van Inoutic zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduwdruk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten. Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan U in meerdere opzichten de vruchten plukt: U heeft geen last van tocht, U bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.

Naast het 71mm en 115mm profiel kunnen wij ook andere modellen verkrijgen zoals bijvoorbeeld het prestige model, eforte of aangepaste modellen voor speciale wensen of benodigdheden. Deze modellen worden niet op de website weergegeven maar u kunt hiervoor ten alle tijden vrijblijvend een offerte aanvragen Voor speciaal aangepaste modellen buiten onze standaard om kan een langere wachttijd gelden mbt de offertes. Offertes voor de standaard kunstof kozijnen serie proberen wij altijd binnen 48 uur af te leveren.
DE / Vlak 71mm Profiel

Het DE vlakke profiel oogt wat strakker en moderner dan het verdiepte 115mm profiel en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter, of bv houten huizen, woonboten, bungalows, etc.
In vergelijking met het 115mm profiel is het 71mm veelal goedkoper, echter zal het vlakke 71mm profiel meer afwerking vereisen dan het verdiepte 115mm profiel veelal omdat bestaande houten kozijnen rond de 11cm dik zijn en het bestaande stucwerk of behang stopt bij het kozijn.
In alle elementen kunnen ventilatieroosters worden aangebracht.
Alle ramen en deuren zijn voorzien van inbraakwerende sloten en hebben het SKG keurmerk.
Alle ramen, deuren en schuifpuien voldoen aan de eisen Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Doorsnede 71mm kozijn
Klik voor afmetingen

01. HR++ Glas Sponning
02. Glaslijsten (binnenzijde)
03. Stalen binnenkern
04. Ruimte voor de sloten
05. Dichtingsrubbers (bij glas en draaiende delen)
06. 5 Kamer Techniek voor optimale warmte
   en geluidsoverbruggingen. U-Wert 1,3 W/m2K
07. Dubbele kamers voor het tegengaan van
   roestvorming in de stalen kern
08. 71mm profieldikte voor een optimale
   warmte besparende overbrugging
09. Schuin aflopende voorkant voor
   een optimale afwatering
10. Ramen en draaidelen voorkant.
   Verkrijgbaar in vele kleuren

%

71mm vlak profielNL / Verdiept 115mm Profiel

Het onderhoudsvrije NL Verdiepte kozijn, met of zonder houtnerf, geeft een ideale verhouding tussen nostalgie en hedendaags comfort.
Dit product kan worden geplaatst in zeer recent gebouwde woningen maar is ook erg in trek en vaak voorgeschreven bij oudere woningen of renovatie projecten in oudere wijken. Ook bij dit product geldt dat vele kleuren mogelijk zijn of het nu grachten groen of antraciet grijs is.
Door de breedte van het verdiepte 115mm kozijn heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout, tevens is het bij bestaande huizen eenvoudiger te verwerken door de dikte omdat hier vaak een spouwmuur in zit en de bestaande houten kozijnen ook rond de 11cm dik zijn.
In alle elementen kunnen ventilatieroosters worden aangebracht.
Alle ramen en deuren zijn voorzien van inbraakwerende sloten en hebben het SKG keurmerk.
Alle ramen, deuren en schuifpuien voldoen aan de eisen Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Doorsnede 115mm kozijn
Klik voor afmetingen

01. HR++ Glas Sponning
02. Glaslijsten (binnenzijde)
03. Stalen binnenkern
04. Ruimte voor de sloten
05. Dichtingsrubbers (bij glas draaiende delen)
06. 5 Kamer Techniek voor optimale warmte
   en geluidsoverbruggingen. U-Wert 1,4 W/m2K
07. Dubbele kamers voor het tegengaan van
   roestvorming in de stalen kern
08. 115mm profieldikte voor een optimale
   warmte besparende overbrugging
09. Schuin aflopende voorkant voor
   een optimale afwatering
10. Ramen en draaidelen voorkant.
   Verkrijgbaar in vele kleuren
%

115mm verdiept profiel

Aanslag

Een kozijn met aanslag heeft rondom een rand (aanslag) die 20mm uitsteekt aan de zijkant van de buitenzijde van het kozijn. Deze aanslag wordt vaak gebruikt als er wordt gewerkt met behulp van een stelkozijn (houten omlijsting) op het steen. In de negge (het gat waar het kozijn in komt) wordt dan op het metselwerk een stelkozijn met een dikte van 18mm (bv watervast multiplex) waterpas en evenredig (al dan niet rondom) bevestigd. Op dit stelkozijn wordt het kunststof kozijn bevestigd. Een bouwkundige aanslag wordt ook wel aanslagrand, neus, langpoot of lip genoemd.

Wordt er gewerkt met een kozijn zonder aanslag dan dient het houtwerk (stelkozijn) tussen de spouwruimte in te zitten. Kunststof kozijnen kunnen niet met slagpluggen rechtstreeks in het steen worden geslagen !!

Bij oudere huizen waar de stenen muren nog weleens ongelijk kunnen zitten kunt u het beste een kozijn zonder aanslag gebruiken, het compriband zal de verschillen goed uitvullen.

Bij nieuwbouw waar de stenen strak en loodrecht staan is het niet van belang of u een kozijn met of zonder aanslag gebruikt, om aan de binnenzijde zo min mogelijk te hoeven afwerken is een kozijn zonder aanslag hier wellicht wel mooier.

Indien u een badkamer of andere betegelde ruimte heeft kan een kozijn met aanslag ook uitkomst bieden omdat de ruimte tussen buitenzijde kozijn (zijkant aanslag) en draaideel binnen 20mm breder wordt, wat vervolgens ruimte geeft voor de tegeldikte. Indien de badkamer met aanslag wordt uitgevoerd volgt meestal de rest van het huis ook met aanslag.

Bij chaletbouw, blokhutten, rabbat of keralit gevelbekleding, woonboten en caravans is het gebruik van een aanslag aan te bevelen omdat u deze over het gevelwerk heen kunt plaatsen wat weer scheelt in rand afwerkprofielen.

Bij enkelsteens muren dient er ook met aanslag gewerkt te worden aangezien er geen spouwruimte is om een houten skelet / stelkozijn in te verwerken.

De aanslag kan op de buitenzijde van beide DE vlak 71mm profiel en het NL 115mm verdiept profiel worden gemaakt. Tevens is het mogelijk om de aanslag aan 1 of meerdere zijdes aan te brengen ipv rondom.
Alle maten worden gemeten met aanslag. Wilt u bv een kozijn van 1000mm Breed x 1000mm Hoog met rondom een aanslag, dan is uw inbouwmaat (ook wel dagmaat genoemd) 960mm x 960mm. De aanslag is 20mm breed per kant.aanslag kunststof kozijn stelkozijn
Glas

HR++ Isolatie Glas Dubbel glas bestaat minimaal uit twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar luchtdicht met elkaar zijn verbonden, zodat een isolerende spouw ontstaat. Dubbel glas wordt toegepast in ramen van gebouwen voor een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie. Bij enkel glas zal de warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en onder bepaalde omstandigheden treedt condensatie op de ruit op wanneer de temperatuur buitenshuis lager is. Het glas geeft de warmte door naar buiten. Bij dubbel glas wordt het glas dubbel uitgevoerd met een laag lucht of een inert gas daartussen (niet luchtledig zoals soms wordt gedacht). Omdat lucht een hoge warmteweerstand heeft, wordt er minder warmte doorgegeven. De lucht in de tussenruimte moet zo droog mogelijk zijn, omdat anders condens zou optreden. Dit kan men merken aan een wazige schijn in de ruit of soms zelfs water beneden in de ruit.
Warmtetransport door de luchtlaag gebeurt door convectie (het circuleren van de lucht binnenin het dubbel glas) en straling. Door het gebruik van zwaardere (edel)gassen wordt de warmteoverdracht door convectie verminderd. Ook kan het glas drievoudig zijn uitgevoerd met twee luchtlagen (bij 1 dikke luchtlaag zou te veel circulatie van de lucht optreden).

De naam Thermopane wordt vaak gebruikt als synoniem voor isolerend dubbel glas. Het is echter een merknaam voor een speciaal type dubbel glas dat geproduceerd werd door de firma Glaverbel van 1948 tot 1993. Het bestond uit twee glasbladen die aan elkaar gesoldeerd waren met een strip lood. Zo ontstond een luchtspouw van 6, 9, 12, 15 of 16 mm breedte. De spouw tussen de glasbladen werd gevuld door er droge lucht in te blazen en in latere instantie door er een buisje met droogmiddel (moluculairzeef) in te solderen. Het product verdween van de markt omdat er bij dit type dubbel glas geen HR-coating gebruikt kon worden. De fabrikant geeft op, dat er in de loop der jaren 30 miljoen m2 van dit glas geleverd is.
Tegenwoordig wordt dubbel glas gemaakt door tussen de glasbladen een holle metalen of aluminium buis aan te brengen met een dubbele kitafdichting. De binnenste kitlaag is butyl. Dit is een sterk hechtende elastische kit die de ruiten en de afstandhouder bij elkaar houdt. Deze kit is UV bestendig. De afdichtingskit bestaat uit polysulfide of polyurethaan en heeft als doel de ruit waterdampdicht te maken, maar is niet UV-bestendig en moet dus altijd goed beschermd worden tegen zoninstraling. De afstandhouder is gevuld met een droogmiddel (moleculairzeef of silicagel) die de waterdamp uit de spouw moet absorberen. Is dit droogmiddel verzadigd met vocht, dan is de ruit 'lek' en gaat hij aan de spouwzijde beslaan. De ruit kan nu niet meer gerepareerd worden en moet vervangen worden. Om ook de langgolvige stralingswarmte (alle warmte die in een huis opgewekt wordt is langgolvig) tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien. Dit type beglazing heet HR-glas. Het laagje metaal is zo dun, dat het nauwelijks waar te nemen is, het laat het zichtbare licht voor het grootste deel door (lichttransmissie LTA circa 79%). Hoe effectiever dit metaallaagje werkt, hoe beter de isolatiewaarde. Om het verschil in werking aan te duiden wordt het HR, HR+ of HR++ glas genoemd. Modern HR++ glas (5-15-4, argongas gevuld) heeft een U-waarde (warmte transmissie) van 1,1 W/m2K volgens de norm EN 1279. Zonlicht is kortgolvig en wordt door de coating voor het grootste deel doorgelaten(zontoetredingsfactor ZTA = 63%). Zodra zonlicht op een voorwerp valt wordt het omgezet in langgolvige warmte. De coating wordt onder vacuum op het glas gesputterd. Het werkzame metaal is zilver, maar er worden andere metalen gebruikt voor de hechting op het glas en tegen de zichtbare reflectie, bijvoorbeeld zink. Dubbel glas kan ook zonwerend zijn. De metaallaagjes zijn dan dikker en uit meerdere metalen opgebouwd. De zontoetredingsfactor (ZTA) kan dan teruggebracht worden tot wel 20 %. De lichttransmissie (LTA) gaat dan echter ook omlaag.

Al onze kunststof kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ Glas en kunnen met verschillende glasornamenten worden uitgevoerd, alle met HR++ Glas.altdeutsch_k ornamentglas
Altdeutsch K
antique ornamentglas
Antique
arena_c ornamentglas
Arena C
estriado ornamentglas
Estriado
kathedral_max ornamentglas
Kathedral max
kathedral_min ornamentglas
Kathedral min
laliva ornamentglas
Laliva
listral_l ornamentglas
Listral L
Matt Satinova ornamentglas
Matt Satinova
monumental_m ornamentglas
Monumental M
pixarena ornamentglas
Pixarena
silvit ornamentglas
Silvit
thela ornamentglas
Thela
vision ornamentglas
Vision
waterdrop ornamentglas
Waterdrop
wired ornamentglas
Wired

Veiligheidsglas

HR++ Veiligheids Glas Normaal HR++ Isolatieglas bestaat uit 2 glaslagen van 4mm dik en daartussen een Argon gas in een ruimte van 16mm breed. Bij elkaar is dit 24mm (de sponningsbreedte).
Het glas noteren we dus als 4/16+Ar/4 waarbij de 16 staat voor de dikte van de gasruimte.

Glas kan ook uitgevoerd worden in verschillende soorten veiligheidsglas.
In dat geval kan of:
 • a) Het glas dikker gemaakt worden.
 • b) Meerdere lagen glas op elkaar worden gelegd met daartussen een folie, wanneer het raam breekt of scheurt kan het dus niet uit elkaar vallen in scherven maar wordt het door het folie bijeen gehouden. Dit maakt het raam zeer sterk en tot op zekere hoogte zelfs kogelwerend!
 • Veiligheidsglas kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij plaatsen met veel stootgevaar, inbraak en vandalisme gevoelige plaatsen, een steen zal wel het glas breken maar door het folie wordt het bij elkaar gehouden.
  Indien het erg grote ramen zijn dan wordt er ook dikker glas gebruikt omdat de 4mm glasplaten anders niet hun eigen gewicht kunnen dragen.
  In onze webshop wordt de dikte van het glas automatisch doorberekend bij ramen met een glasoppervlakte groter dan 3,25mm, wilt u gelaagd glas dan kunt u dit eenvoudig aanklikken bij de glas selectie

  Omdat 24mm de gebruikte sponning is bij de meest voorkomende Inoutic kunstof profielen zal de totale breedte gelijk blijven en de gasruimte smaller worden, dit wordt aangeduid met een X. Heeft u nu dus een gelaagde ruit bijvoorbeeld voor een winkelpand, dan wordt de maat notering als volgt: 33,1/X+Ar/6
  Dit houdt in 1 glasplaat van 3mm dik met daarop een folie van 1mm en nog een glasplaat van 3mm dik. Dan de gasruimte (X+Ar) en de tweede glaslaag met een 6mm dikke glasplaat.


  Triple Glas.

  Driedubbel (triple) glas isoleert nog beter dan normaal HR++ dubbel isolatieglas.
  HR+++ Triple Glas staat garant voor de beste isolatie van uw woning. Het driedubbele glas bestaat uit drie glasplaten met daartussen edelgas of stilstaande lucht. Driedubbel glas wordt met name gebruikt in woningen die voldoen aan strenge isolatiewaarden (passief bouw) en woningen waarbij er veel geluidshinder van de buitenzijde plaatsvindt.

  Naast de op deze website aangegeven veiligheids beglazingen kunnen wij nog vele andere soorten verkrijgen waaronder bijvoorbeeld Triple glas met veiligheidsglas in 1.
  Informeer hierover dmv ons offerte formulier of de contact pagina.

  Kleuren

  U kunt uw kunststof kozijn in diverse kleuren verkrijgen, de standaardkleuren zijn wit of creme allebei zonder houtnerf. Dit is de basiskleur van het profiel waarmee gewerkt wordt.
  Neemt u een kleur dan wordt er gebruik gemaakt van een RenolitFolie om de kleur te verkrijgen, Iedere zijde van een kozijn met kleur moet derhalve minimaal 1 week drogen, kozijnen volledig in kleur zullen daarom een langere levertijd hebben van gemiddeld 5 tot 8 weken.
  Kozijnen met de standaard wit of creme kleuren hebben een levertijd van 3 tot 5 weken omdat deze niet het droogproces hoeven te ondergaan. Alle kleuren zijn voorzien van houtnerf structuur, dit zit standaard in het RenolitFolie en is niet alleen mooier doordat het uw kozijnen een natuurlijke warme hout uitstraling geven, maar de kleur wordt er ook door gebroken waardoor grote oppervlaktes niet extreem gaan spiegelen als de zon er op een warme zomerdag opstaat.

  Kunststof Kozijn Kleur Ral 9016 Wit zonder houtnerf
  Ral 9016 Wit zonder houtnerf
  DEC.-
  RAL 9016
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 9001 Creme zonder houtnerf
  Ral 9001 Creme zonder houtnerf
  DEC.-
  RAL 9001
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 7016 Antraciet
  Ral 7016 Antraciet
  DEC.072
  RAL 7016
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 7016 Antraciet Glad
  Ral 7016 Antraciet Glad
  DEC.048
  RAL 7016
  Kunststof Kozijn Kleur Gouden Eik
  Gouden Eik
  DEC.110
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Walnoot
  Walnoot
  DEC.154
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC025 Moeraseik
  DEC025 Moeraseik
  DEC.025
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 8016 Mahonie
  Ral 8016 Mahonie
  DEC.026
  RAL 8016
  Kunststof Kozijn Kleur DEC651 Grijs Glad
  DEC651 Grijs Glad
  DEC.651
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC613 Metbrush
  DEC613 Metbrush
  DEC.613
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC628 Basalt
  DEC628 Basalt
  DEC.628
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC653 Alux
  DEC653 Alux
  DEC.653
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC137 Zwartbruin Mat
  DEC137 Zwartbruin Mat
  DEC.137
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC192 Zwart UltiMat
  DEC192 Zwart UltiMat
  DEC.192
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC625 Signaalgrijs
  DEC625 Signaalgrijs
  DEC.625
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 7035 Licht Grijs
  Ral 7035 Licht Grijs
  DEC.907
  RAL 7035
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 7001 Grijs
  Ral 7001 Grijs
  DEC.004
  RAL 7001
  Kunststof Kozijn Kleur DEC068 Kwartsgrijs
  DEC068 Kwartsgrijs
  DEC.068
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC012 Bruin
  DEC012 Bruin
  DEC.012
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 8017 Chocobruin
  Ral 8017 Chocobruin
  DEC.008
  RAL 8017
  Kunststof Kozijn Kleur DEC145 Irish Oak
  DEC145 Irish Oak
  DEC.145
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC109 Winchester
  DEC109 Winchester
  DEC.109
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Rustic Cherry
  Rustic Cherry
  DEC.146
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC694 Sheffield
  DEC694 Sheffield
  DEC.694
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Bergkiefer
  Bergkiefer
  DEC.640
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Oregon
  Oregon
  DEC.623
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Nevada
  Nevada
  DEC.638
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 8023 Kersen
  Ral 8023 Kersen
  DEC.402
  RAL 8023
  Kunststof Kozijn Kleur DEC656 Amaretto
  DEC656 Amaretto
  DEC.656
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Soft Cherry
  Soft Cherry
  DEC.672
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Macore
  Macore
  DEC.144
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC111 Black Cherry
  DEC111 Black Cherry
  DEC.111
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 9001 Creme met houtnerf
  Ral 9001 Creme met houtnerf
  DEC.096
  RAL 9001
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 5011 Staal Blauw
  Ral 5011 Staal Blauw
  DEC.079
  RAL 5011
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 6005 Mos Groen
  Ral 6005 Mos Groen
  DEC.134
  RAL 6005
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 6009 Donkergroen
  Ral 6009 Donkergroen
  DEC.006
  RAL 6009
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 3011 Rood
  Ral 3011 Rood
  DEC.027
  RAL 3011
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 9016 Wit met houtnerf
  Ral 9016 Wit met houtnerf
  DEC.019
  RAL 9016
  Kunststof Kozijn Kleur DEC925 Weib Aluminium
  DEC925 Weib Aluminium
  DEC.925
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC649 Thorium
  DEC649 Thorium
  DEC.649
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC911 Grau Alu
  DEC911 Grau Alu
  DEC.911
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur DEC921 Graphit
  DEC921 Graphit
  DEC.921
  RAL -
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 3005 Wijnrood glad gespoten
  Ral 3005 Wijnrood glad gespoten
  DEC.-
  RAL 3005
  Kunststof Kozijn Kleur Ral 5007 Briljantblauw glad gespoten
  Ral 5007 Briljantblauw glad gespoten
  DEC.-
  RAL 5007
  Staat uw kleur er niet bij als Renolit folie?
  Wij kunnen ook de kozijnen laten spuiten in iedere gewenste Ral kleur die er bestaat.

  Tag Cloud
  afdekkap DraaiKiep met bovenlicht Dubbele Deur naar Binnen Openend - Glas Verfstift Draaikiep 710mm Br x 910mm H. 96mm profiel Glaslat mes compriband ral 6009 beschadiging kleurstift Tweevoudige Ramen ral 5011 Draai Raam (naar binnen) kunstof Kozijnschroeven flessenreiniger Tweevoudige Deuren staalblauw Koopjeshoek Vast + DraaiKiep + Vast Sample doorsnede NL / Verdiept 115mm Profiel donkergroen WD-40 100ml Kruipolie antraziet DraaiKiep + Vast + DraaiKiep Rolluiken Kiep Raam (naar binnen) acryl DraaiKiep + Vast Raam Deur naar Binnen Openend - 3 Raam 3 PVC Afdekkap Winkhaus voor raamscharnieren creme Deuren Diversen Afdekkap GU voor raamscharnieren creme Afdekkap Winkhaus voor raamscharnieren wit DraaiKiep met bovenlicht kiep Purschuim 700ml schroefdraad soudaband Compriband / Voegband 4m Vast Raam Purpistool Ergo Enkelvoudige Deur kozijn DraaiKiep Raam Draaikiep 1050mm Br x 630mm H Draai + DraaiKiep Raam (naar binnen) Ticket Vast Raam 1275mm Br x 610mm H schoonmaken cover reiniging Sample doorsnede DE / Vlak 71mm Profiel bijtippen creme 3x DraaiKiep Raam Vast Raam met Binnendeel Lichte krassen en beschadigingen op een kunststof kozijn zonder houtnerf kunnen redelijk gemakkelijk verholpen worden. U dient hiervoor gebruik te maken van een scherp halfrond mes en een polijstdoek. Met het mes schraapt u zachtjes langs het kunstof kozi bijwerken KP3 koppelprofiel voor 115mm verdiept profiel Deur naar Binnen Openend - Glas GH171 aanslagprofiel voor 115mm verdiept profiel Deur naar Binnen Openend - 2 Ramen Ramen Draai Raam (naar buiten) antraciet Nylon reinigings borstels Deur naar Buiten Openend - Half PVC Half Glas Deur naar Binnen Openend - 2 Ramen Verticaal Draai + DraaiKiep met bovenlicht Kiep Kozijnanker compressband kras schoonmaak Dubbele Deur naar Buiten Openend - Glas verfstift Kiep Schuifpui Draai + DraaiKiep Raam Bovenlicht D+DK Drievoudige Ramen Webshop Afdekkap GU voor raamscharnieren wit Wegens verkeerd besteld: Draaikiep + Vast 1800mm Br. x 800mm H. DraaiKiep + DraaiKiep Raam Vast Raam compress band bg1 plaatsing cache Compriband / Voegband 8m KP4 aanslagprofiel voor 71mm vlak profiel onderhoud Support scharnier afdek Deur naar Binnen Openend - Half PVC 1 Raam Enkelvoudige Ramen Kiep (naar binnen) 490mm Br x 395mm H ral 7016 Sample Kleurenwaaier bewerken montage dichtband Diversen kunststof Deur naar Buiten Openend - Glas abdeckkappe Valraam (naar buiten) 585mm Br x 730mm H gebroken wit ral 9001 bg1 Polijstdoek scharnier Schuifpuien


  Tips, vragen en of opmerkingen?
  Laat het ons weten !
  © 2006 - 2020 Webdesign