LET OP !!! U heeft javascript uitgeschakeld staan in uw browser,
om deze site volledig te kunnen benutten dient u javascript aan te zetten.
Of maak gebruik van een andere browser, wij bevelen Google Chrome aan.

Verzending / Bezorging

Wij rekenen voor alle kozijn bestellingen via de webshop een minimale aanbetaling van 50%

Bij het afrekenproces kunt u kiezen om het bedrag geheel te voldoen, of u kunt ervoor kiezen het bedrag gedeeltelijk aan te betalen en het restant bedrag bij levering van de producten.
Onze betaalsystemen gaan door middel van Pay.nl een online payment service provider die het mogelijk maakt om internet betalingen veilig en soepel te laten verlopen. Naast de veelgebruikte iDeal en Paypal betaalopties bieden wij ook creditcard en andere betaalmogelijkheden. Voor een volledig overzicht kunt u bij Betaalmethoden kijken.

Nadat uw bestelling is geplaatst en verwerkt gaan wij beginnen met het op maat maken van uw kunststof kozijnen.
De levertijd van uw kozijn is met name afhankelijk van de gekozen kleuren beschikbaarheid van de profielen.

Omdat een kleur met behulp van Renolit folie wordt gemaakt, dient deze minstens een week te drogen voordat er verder gewerkt mee kan worden.
Wit of Creme zonder houtnerf kan over het algemeen met 3 tot 6 weken geleverd worden.
Overige kleuren zullen eerder een levertijd van 5 tot 8 weken hebben, afhankelijk van het aantal delen en de complexiteit van het ontwerp.
Klik op de volgende links voor meer info over kleuren en glas

Zodra wij een exacte datum weten wanneer uw kozijnen klaar zijn zullen we contact met u opnemen om een leverdatum te bespreken.
Wij trachten u zo snel mogelijk van uw bestelling te voorzien, maar vragen liever een weekje extra geduld en een kwalitatief goed verzorgd product dan dat wij haastwerk zouden afleveren. Gelieve uw begrip hiervoor.

Wij verzorgen de levering van de kunststof kozijnen persoonlijk tot bij u aan de voordeur of op uw project.
Bij zeer kleine formaten kozijnen of losse onderdelen kan er ook gebruik gemaakt worden van Postnl, UPS, DHL of een andere verzendservice.

Zorg er ten alle tijden voor dat u eventuele restant bedragen contant klaar heeft liggen of vantevoren heeft overgemaakt voor een snelle afhandeling.

De kunststof kozijnen worden op begane grond niveau geleverd op plekken die bereikbaar zijn met auto, aanhanger of eventueel vrachtwagen. Verplaatsing naar verdiepingen of onbegaanbare stukken grond dient u zelf te verzorgen.
Indien het erg grote kozijnen betreft gelieve te zorgen voor meerdere handen die kunnen tillen, wij hebben geen heftruck aan de wagens.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen altijd € 30,- per bestelling ongeacht het aantal of de grootte van de kunststof kozijnen, voor belgie bedragen de verzendkosten € 60,- per bestelling.
Overige landen en/of (wadden)eilanden op aanvraag. Voor producten anders dan kozijnen maken wij gebruik van de tarieven van Postnl

Op al onze verzendingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
verzending

Retourneren

Let op! Kunststof Kozijnen zijn op maat gemaakte producten en kunnen niet worden geretourneerd!

Wilt u iets retourneren om wat voor reden dan ook? Stuur ons een mailtje zodat wij op de hoogte zijn en dan komt alles goed. Wettelijk heeft u 14 dagen de tijd, na ontvangst van het product om dit te melden. Hier zullen wij niet zo moeilijk om doen, graag hebben we wel dat u het product in originele verpakking retour retour stuurt. Produkten waarvan de verzegeling is verbroken of producten die vallen onder artikel 10 van de algemene voorwaarden kunnen wellicht niet worden geretourneerd. Retourkosten kunnen afhankelijk van de reden voor uw eigen kosten zijn, neem dus altijd vantevoren contact met ons op voordat u iets retour stuurt.


Formulier voor herroeping downloaden
(simpel mailtje is ook voldoende als u iets terug wilt sturen, maar webshop keurmerk stelt een formulier verplicht voor ons) De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Keurmerken:

© 2006 - 2024 Webdesign @kkghnl
Op al onze producten, diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Om je de beste winkelervaring te kunnen bieden maken wij gebruik van cookies
-->