LET OP !!! U heeft javascript uitgeschakeld staan in uw browser,
om deze site volledig te kunnen benutten dient u javascript aan te zetten.
Of maak gebruik van een andere browser, wij bevelen Google Chrome aan.

Keurmerken


RAL Keurmerk

RAL


Het Deutsche Institut fur Gutesicherung und Kennzeichnung e.V. RAL is een overkoepelende organisatie voor meer dan 150 Duitse keurmerken voor producten en diensten, waar onder het keurmerk voor de zogeheten Ral kleuren. Dit houdt in dat uw kleuren altijd gelijk zullen zijn aan elkaar en niet zullen afwijken, en dat er geen verkleuringen en of oneffenheden in voorkomen.

KIWA KOMO Keurmerk

KOMO


Het KOMO certificaat is gericht op de kwaliteit van producten, processen en bedrijfsvoering voor bouwproducten, bouwelementen en bouwstoffen. Het KOMO certificaat geeft de zekerheid dat, voor zover van toepassing, product en diensten voldoen aan de prestatie-eisen van het Bouwbesluit, het Besluit Bodemkwaliteit en de kwaliteitseisen van de markt. De meeste KOMO Certificaten voor kunststof kozijnen zijn uitgegeven door SKG-IKOB Certificatie.

SKG Keurmerk 1 SKG ster: standaard inbraakwerend SKG Keurmerk 2 SKG sterren: zwaar inbraakwerend SKG Keurmerk 3 SKG sterren: extra zwaar inbraakwerend

SKG Keurmerk


Hang en sluitwerk dat bewezen heeft daadwerkelijk inbraakwerend te zijn kan door SKG gecertificeerd worden en mag c.q. moet dan onuitwisbaar voorzien worden van het SKG-huisje met sterren. Het SKG certificaat laat zien of hang- en sluitwerk voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid. Certificatie door SKG houdt vervolgens ook in, dat de kwaliteit van de producten door SKG middels steekproeven wordt bewaakt. Als een product aan de eisen voldoet, krijgt het een classificatie in sterren. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan.

Er zijn drie verschillende classificaties voor het hang en sluitwerk:
  • 1 SKG ster: standaard inbraakwerend
  • 2 SKG sterren: zwaar inbraakwerend
  • 3 SKG sterren: extra zwaar inbraakwerend

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen


De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW. U kunt in het bezit komen van een Politie Keurmerk Veilig Wonen als uw gehele huis voorzien is van de juiste veiligheidsmaatregelen waaronder het SKG keurmerk.

TUV Keurmerk

TUV


Duits keurmerk voor producten die voldoen aan de normen van een Technische Uberwachungs Verein (TUV), zie o.a. www.tuv.com, www.tuev-nord.de en www.tuev-sued.de. Beheer: de eisen zijn doorgaans opgenomen in normen; keuringen en controles worden uitgevoerd door de uitgevende instelling.

PFB Keurmerk

PFB


Het PFB gevestigd te Rosenheim is een testcentrum voor diverse componenten, voor het gebruik van de ramen en deuren zijn deze uitgebreid getest aan de productnorm EN 14351-1, onder deze testen vallen bijvoorbeeld de gebruikte profiel verbindingen en materialen. Deze beoordelingen door het PFB vormen de basis voor de CE-markering voor raamfabrikanten, die sinds Februari 2010 is verplicht.

EMPA Keurmerk

EMPA


De Zwitserse Federale Laboratoria voor Materials Science and Technology oftewel Empa (Duitse afkorting voor 'Eidgenossische Materialprufungs-und Forschungsanstalt') is een interdisciplinair Zwitsers onderzoek en dienstverlening instelling voor toegepast materiaalwetenschappen en technologie. Als onderdeel van het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie (ETH) is EMPA een instelling van de Zwitserse federatie. Voor de langste tijd sinds haar oprichting in 1880, is EMPA gericht op de klassieke testen van materialen. Sinds de late jaren 1980 heeft het zich ontwikkeld tot een modern onderzoeks en ontwikkeling instituut.

SKZ Keurmerk

SKZ


De bevoegdheid van SKZ als testlaboratorium is vereist als het bijvoorbeeld medische hulpmiddelen betreft, waarop mensenlevens afhangen, of als bouwproducten moeten worden getest, die naar verwachting worden ontworpen voor een lange levensduur. Het onafhankelijke, neutrale SKZ testlaboratorium, die is geaccrediteerd volgens DIN EN ISO / IEC 17025, test kunststof producten volgens ca. 1000 normen. Meestal gaan deze testactiviteiten hand in hand met onze kwaliteitsgarantie activiteiten die worden ingeleid door onze type A inspectie-instelling geaccrediteerd volgens DIN EN ISO / IEC 17020. Het SKZ keurmerk, een keurmerk opgericht door SKZ, verklaart dat de geteste producten met succes testen, inspecteren en certificeren voorbij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

IFT Keurmerk

IFT


De ift Rosenheim is een internationale, wetenschappelijke dienstverlening aan de industrie voor ramen, gevels, glas, deuren, poorten en alle bijbehorende accessoires (hulpstukken, pakkingen, bouwmaterialen, enz.). De ift test de bruikbaarheid van de apparaten en leidt tot venster controles door, glas examens, tests en inspecties voor gevels van gebouwen. Als een onderzoeksinstituut en als een aangemelde instantie heeft ift het recht de CE-markering toe te kennen of het gebouw te voorzien van certificaten. De waaier van diensten aan de uitvoering van de bouw inspecties, brand inspecties en glastesten en de basis voor de te vergemakkelijken CE-markering of andere certificeringen zal, onder meer door middel van diensten zoals advies, seminars en conferenties worden toegevoegd.

ATG Keurmerk

Thyssen Krupp AG


De ThyssenKrupp (ATG) heeft gemiddeld 150.000 werknemers in meer dan 80 landen die werken met passie en expertise om oplossingen te ontwikkelen voor duurzame vooruitgang. Hun vaardigheden en betrokkenheid zijn de basis van ons succes. Innovaties en technische vooruitgang zijn belangrijke factoren in het beheer van de mondiale groei en het gebruik van eindige hulpbronnen op een duurzame manier. Met onze technische expertise op het gebied van 'Materiaal', 'Mechanisch' en 'Plantaardig', stellen zij hun klanten een voorsprong in de mondiale markt te winnen en produceren van innovatieve producten op een kosteneffectieve en resource efficiente manier. Sedert 2003 heeft er zich een afscheiding plaats gevonden waarbij Thyssen zich meer is gaan richten op de staal industrie en is de kunststof kozijnen industrie Inoutic gaan heten.

HFB Keurmerk

HFB


Het profiel van de HFB ENGINEERING GMBH als een prive-en goedgekeurd door het gebouw inspectie en Development Institute is afgestemd op specifieke groepen van bouwproducten. Hier zijn producten van hout bouw, in het bijzonder houtmaterialen en houten structuren van alle soorten, alsmede ramen, deuren en gevels in het centrum van hun diverse diensten gesteld.

DQS Holding Keurmerk

DQS


DQS Holding GmbH is gevestigd in Frankfurt en is de holding maatschappij van de wereldwijde DQS-UL-groep. De groep biedt beoordelingen en certificeringen van management systemen en processen van elk type. DQS werd opgericht in 1985 en was de eerste Duitse certificatie-instelling. Het doel van de oprichters, DGQ (Duitse vereniging voor kwaliteit) en DIN (Duits Instituut voor Normalisatie), was vooral het bevorderen van de Duitse economie. De stichting overlapt met de publicatie van de eerste ontwerpen van de ISO 9000-serie van normen, die ook de belangrijkste kwaliteitsnorm wereldwijd is vandaag de dag: ISO 9001.

Hoppe Handvaten

Hoppe


Hoppe is een van de grootste, zo niet de grootste leverancier van handvaten, deurkrukken, en grepen. Handvaten van Hoppe worden wereldwijd gebruikt in allerlei soorten ramen en deuren. Niet alleen worden ze gebruikt voor onze kunststof kozijnen maar ook voor houten en aluminium kozijnen. Hoppe is ontstaan in 1987 toen nog genaamd HTL (Hardware Technologies LTD) in de verenigde staten van Amerika en heeft sindsdien zijn diensten wereldwijd uitgebreid.

IQNet Keurmerk

IQnet


IQNet is een internationaal samenwerkingsverband van certificerende instellingen die toezicht houdt over onderliggende keurmerken en dochterbedrijven. Een onderdeel van IQNet is bv Qweb webshop keurmerk

Webshop Keurmerk
https://www.keurmerk.info/Leden_Partners/LidDetails/11180

Webshop Keurmerk


De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten webwinkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

De voordelen van
Kunststof Kozijnen


- Onderhoudsarm
- Klassieke en eigentijdse kleuren
- Eenvoudige en solide montage
- Kleurvast en weerbestendig
- Milieuvriendelijk
- Nooit meer schilderen
- Zeer lange levensduur
- 1o jaar garantie

Betaalmethoden

SSL Certificaat

SSL Certificaat


Secure Sockets Layer (SSL) en diens opvolger Transport Layer Security (TLS), zijn encryptie-protocollen die communicatie op het internet beveiligen. Het doel van de TLS-protocollen is tweeledig. Ten eerste wordt de gevonden server door middel van een certificaat dat berust op asymmetrische cryptografie, of meer specifiek een public key, geauthentiseerd zodat de gebruiker zeker kan zijn dat de gevonden server ook inderdaad is wie hij zegt te zijn. Ten tweede wordt de communicatie tussen beide partijen versleuteld door gebruik te maken van symmetrische cryptografie in de vorm van een block-cipher zodat deze voor kwaadwillenden niet te volgen is. De sleutel voor deze fase wisselt en wordt door middel van een Diffie-Helman key exchange[1] afgesproken.
Websites met ssl zijn te herkennen aan het slotje in de adresbalk.

AVG Keurmerk

AVG Safety


Twijfelt u of een webshop veilig is voor uw pc en geen virussen, irritante spam en popups die schadelijk kunnen zijn voor uw computer of uw persoonlijke gegevens? Gebruik dan de AVG Threathlabs website en ontdek of de site een gevaar kan opleveren voor uw website.

Pay nl

Pay.nl


Onze betaalsystemen gaan door middel van Pay.nl een online payment service provider die het mogelijk maakt om internet betalingen veilig en soepel te laten verlopen.
'Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat online betaalverkeer voor nu en in de toekomst veilig, simpel en vlekkeloos verloopt en hier zijn wij bijzonder trots op!', het team van Pay.nl

PayPal

PayPal


PayPal maakt online betalen veilig en snel, in enkele klikken betalen en uw financiele gegevens worden nooit met de verkoper gedeeld. Bij Nederlandse webwinkels is betalen met PayPal gratis. Eventuele transactiekosten worden aan de verkoper doorberekend zodat u zonder extra kosten, makkelijk online kunt winkelen.

Ideal

iDEAL


Steeds meer mensen kopen op het internet. Een boek, reis, dvd, muziek, kleding of een huis, alles kunnen ze tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een veelgebruikte manier van betalen is ideal, een samenwerking van een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken.

Bancontact

MisterCash


Bancontact / Mistercash is de belgische variant van het overbekende iDeal internetbankieren. Bancontact, in juni 1979 operationeel geworden, werd ontwikkeld door drie financiele instellingen: ASLK (Algemene Spaar- en Lijfrentekas - overgenomen door de Generale Bank die zelf onderdeel is geworden van Fortis), BBL (Bank Brussel Lambert - thans ING) en Kredietbank (thans KBC). Mister Cash, ook in juni 1979 operationeel geworden net voor Bancontact, werd ontwikkeld door de GEN (Generale Bankmaatschappij - thans Fortis) en het Gemeentekrediet (thans Belfius).

Bitcoin

Bitcoin


Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. Het is de eerste implementatie van het concept genaamd cryptocurrency oftewel cryptografisch geld, dat voor het eerst in 1998 beschreven werd door Wei Dai op de cypherpunks-mailinglist, en geïmplementeerd in 2009 door Satoshi Nakamoto (pseudoniem van een onbekende persoon of groep). Dit elektronische geld maakt gebruik van een database verspreid over knooppunten van een peer-to-peer-netwerk om transacties te journaliseren, en maakt gebruik van cryptografie om te voorzien in de nodige beveiliging, opdat bitcoins alleen kunnen worden uitgegeven door de persoon die er eigenaar van is, en nooit meer dan één keer uitgegeven kunnen worden door die eigenaar.

Sofort

Sofort


Sofort of DIRECTebanking is vergelijkbaar met iDeal en MisterCash en is beschikbaar in verschillende Europeesche landen. SOFORT Banking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TUV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

Giropay

Giropay


Giropay is de Duitse variant van iDeal, MisterCash of Sofort. Giropay GmbH werd door de Duitse Postbank en de Duitse bedrijven Star Finanz, Fiductia IT en GAD opgericht. Het bedrijf zelf levert geen 'technische' diensten aan haar afnemers, maar treedt op als licentieverlener aan Payment Service Providers (PSP). Deze PSP's bieden vervolgens Giropay aan als online betaalmogelijkheid aan webshop-eigenaren, meestal tegen betaling

Maestro

Maestro


Betalen met je pinpas met Maestro logo kan overal in Nederland en wereldwijd bij meer dan 14 miljoen acceptatiepunten. Deze acceptatiepunten herken je direct aan het Maestro logo, dat bij de meeste winkeliers duidelijk zichtbaar is in de winkel en/of in de buurt van de kassa.

MiniTix

MiniTix


Een online portemonnee waarmee op internet kleine bedragen betaald kunnen worden. Met MiniTix kunnen online bezoekers vanuit een centrale portemonnee veilig betalen via verschillende kanalen. Met MiniTix kunt u via internet, apps, SMS en contactloos betalen, ongeacht de bank en ongeacht de provider.

Visa Mastercard

Visa Mastercard


MasterCard verbindt consumenten, financiele instellingen, winkeliers, overheden en bedrijven in meer dan 210 landen en regios . De producten en oplossingen van MasterCard maken alledaagse commerciele activiteiten, zoals winkelen, reizen, bedrijfsvoering en financieel beheer, voor iedereen gemakkelijker, veiliger en efficienter.

Politie Meldpunt Internetoplichting

Politie Meldpunt Internetoplichting


Elke maand verhandelen miljoenen mensen hun spullen (iPod, telefoons, spelcomputers) met andere particulieren en of webshops. Meestal gebeurt dit naar volle tevredenheid van beide partijen. Helaas is er ook een kleine groep mensen die, net als in de echte wereld, misbruik maakt van het vertrouwen van anderen. Daarom hebben de Politie en het Openbaar Ministerie in samenwerking met Marktplaats het Meldpunt Internetoplichting opgericht. Deze partijen vinden het belangrijk dat het vertrouwen in de handel via internet wordt beschermd, zodat mensen op een plezierige manier en in goed vertrouwen zaken met elkaar kunnen blijven doen.

Bij Onze Webshop

- Geen virussen
- Geen Spam
- Diverse veilige betaalmogelijkheden
- Geschikt voor meerdere browsers
- Producten van hoge kwaliteit
- Zeer scherpe prijzen
- SSL Certificaat
- Mogelijkheid om sample profiel te proberen.
- Staat het niet op de webshop?
Dan kunnen we een offerte voor u maken

Browsers

Wij hebben ons uiterste best gedaan om de site gebruikersvriendelijk te maken voor de vele verschillende browsers. De lijst met browsers is ongelooflijk lang en het zal daarom zo goed als onmogelijk zijn dat de site in alle browsers wordt ondersteund. Wij bevelen hierom het gebruik van Google Chrome aan om deze site te bezoeken en alle functionaliteiten van de website te benutten. Mocht u hinder ondervinden met een browser op onze website dan kunt u dit aangeven dmv ons contactformulier of het gastenboek.
Hieronder een korte lijst van de meest gebruikte browsers


Google Chrome

Google Chrome


De browser van onze grote vrienden Google ! Omdat gemiddeld 70 tot 80 procent van de internetgebruikers zijn zoektocht op het internet begint met Google is het natuurlijk vanzelfsprekend dat u dit dan ook doet met de browser Google Chrome.
Voor deze site bevelen wij het gebruik van Google Chrome aan.

FireFox

Mozilla FireFox


Mozilla FireFox, de echte nummer 2 in onze lijst. Ondanks dat wij de interface van Chrome gebruikervriendelijker vinden heeft FireFox diverse addons en extensies die erg handig kunnen zijn voor de gevorderde internetter en webdesigner.

Internet Explorer

Microsoft Internet Explorer


Ondanks dat de browser redelijk gemakkelijk werkt en op bijna alle windows computers standaard wordt geinstalleerd is deze browser een ware ramp voor webdesigners. Internet Explorer heeft zijn eigen kijk op code en kan vele uren extra programmeerwerk teweeg brengen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de site ook voor Internet Explorer toegankelijk te maken maar wij zijn ons ervan bewust dat sommige problemen zoals bv schuin gedraaide teksten (nog niet) werken in deze browser.

Opera

Opera


Opera is een webbrowser en internet suite die ontwikkeld wordt door het Noorse bedrijf Opera Software. Het programma heeft een geintegreerde e-mailfunctie, een nieuwsgroepenlezer, een RSS-lezer, een IRC-client en een BitTorrent-client. De browser is beschikbaar voor een groot aantal platformen waaronder Windows, Solaris, Mac OS X, Linux, FreeBSD, QNX, OS/2 en BeOS. Opera is niet alleen beschikbaar voor de pc, maar ook voor de mobiele telefoon, Nintendo DS en Nintendo's Wii. Er is ook een 'portable' versie, waardoor Opera vanaf bijvoorbeeld een USB-stick kan werken. Opera had in januari 2010 een marktaandeel van 2,1 procent en is daarmee de vijfde browser. In januari 2013 had Opera een marktaandeel van 1,19 procent. Het marktaandeel van Opera is redelijk stabiel maar vertoont een licht dalende trend.

Safari

Apple Safari


Safari is de browser van Apple en standaard geinstalleerd op bijvoorbeeld de Iphone en Ipad. Wij beschikken nog niet over een Apple iMac en kunnen de site dus niet testen op de iMac, mocht u problemen ondervinden met het gebruik van Apple browsers dan kunt u dit doorgeven dmv het contactformulier of het gastenboek en dan zullen wij trachten hier een oplossing voor te vinden.

Cookies

Cookies


Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met paginas van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Browsers

Wij hebben ons uiterste best
gedaan om deze site
geschikt te maken voor
alle verschillende browsers.
Desondanks kan het zijn dat
in sommige browsers de site
niet ten volle kan worden benut.
Wij bevelen Google Chrome
aan voor het gebruik van deze website.

Keurmerken:

© 2006 - 2024 Webdesign @kkghnl
Op al onze producten, diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Om je de beste winkelervaring te kunnen bieden maken wij gebruik van cookies
-->