LET OP !!! U heeft javascript uitgeschakeld staan in uw browser,
om deze site volledig te kunnen benutten dient u javascript aan te zetten.
Of maak gebruik van een andere browser, wij bevelen Google Chrome aan.

Kozijnanker Large

Kozijn montage ankers zijn lange roestvrije ijzeren strips die op de zijkant van het kunststof kozijn bevestigd kunnen worden voor het monteren van de kunststof kozijnen in metselwerk. Als het kozijn geplaatst is dan steken de strips naar binnen uit en kan het kozijn goed worden uitgelijnd en worden vastgezet zonder dat u grote kozijnschroeven door het kunststof raam of deurkozijn heen boren moet.
 
Aan te bevelen voor bijvoorbeeld betonnen wanden waar het niet mogelijk is om door het kozijn heen te schroeven of metselwerk dat nog dient te worden afgewerkt.
 
Als u op zoek bent naar betrouwbare en duurzame kozijnankers om kunststof kozijnen veilig en stevig bevestigen aan de muur of de gevel, dan zijn kozijnankers de perfecte keuze. Met hun hoge kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn ze een slimme investering voor elk bouwproject en zullen u veel tijd besparen doordat een snellere montage zonder boren door het kozijn heen mogelijk wordt.
 
Onze montageankers zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen om aan de behoeften van verschillende kozijnen en bouwconstructies te voldoen. Kozijnenankers zijn gemakkelijk te installeren en bieden een veilige en sterke verankering voor het kunststof kozijn.
 
De montageankers voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid en zijn bestand tegen roest en corrosie. De kozijnankers kunnen binnen en buiten gebruikt worden en zullen geen roestkleur door het stucwerk heen laten komen. De kozijnankers zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met Deceuninck kunststof raam en deurprofielen maar zijn ook compatibel met de meeste merken en kozijnen. Niet alleen kozijnen van kunststof pvc maar ook houten en aluminium kozijnen worden gemakkelijk bevestigd met behulp van de kozijn-ankers. 
 
 
 
Kunststof kozijnen monteren met behulp van kozijnankers
 
Afhankelijk van de grootte van het kozijn zullen 2 tot 6 kozijnankers per kant voldoende zijn. Aanbevolen wordt om de kozijnankers op een onderlinge afstand van maximaal 600mm te houden en maximaal 200mm vanaf een hoek.
 


Uw prijs:
€ 1,50

incl btw
Aantal:
Inoutic kunststof kozijnen zijn vervaardigd van hoog slagvast hard PVC.
Van dit kunststof worden zeer duurzame kozijnen, ramen en deuren vervaardigd.
Omdat er wettelijk geen langere garantie gegeven mag worden dan 10 jaar
is Inoutic zich hieraan verplicht te houden met de kunstof kozijnen.
De levensduur van kunststof ramen, deuren en schuifpuien kan echter de 30+ jaren met gemak overstijgen. Kunststof is niet alleen een zeer goed alternatief voor het milieu mbt de traditionele houten of aluminium kozijnen, de kozijnen vereisen ook zo goed als geen onderhoud.
Af en toe eens een doekje eroverheen trekken en eens in het half jaar een beetje kruipolie in de scharnieren en uw kunstof raam of deur is weer zo goed als nieuw. Tevens kan er een houtnerfstructuur op het profiel worden toegepast zodat uw kozijnen toch de tradionele en warme look van houten kozijnen behouden. Profielen hebben een 5-kamer systeem en zijn voorzien van een stalen doorlopend ijzeren frame.
Inoutic kunststof kozijnen voldoen aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en zijn optimaal geluids, warmte en inbraakwerend.
Uw winkelwagen is leeg!

De voordelen van kunststof kozijnen:

  • Onderhoudsarm.
  • Klassieke en eigentijdse kleuren.
  • Eenvoudige en solide montage.
  • Kleurvast en weerbestendig.
  • Milieuvriendelijk.
  • Nooit meer schilderen.
  • Lange levensduur.
  • 10 jaar garantie.
  Inoutic Kunstof Kozijnen

Keurmerken:

© 2006 - 2024 Webdesign @kkghnl
Op al onze producten, diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Om je de beste winkelervaring te kunnen bieden maken wij gebruik van cookies
-->